Haberler

EVDE EĞİTİM ALAN FADİMENUR, KARNE SEVİNCİ YAŞADI

19 Ocak 2018 Cuma

Demirci'de evde eğitim hizmeti alan ve yaklaşık 2 yıldır lösemi hastası olan 6 yaşındaki Fadime Nur Elmalı evde karne sevincini yaşadı.

Demirci Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Fadime Nur Elmalı lösemi hastası olmasından dolayı anasınıfı eğitimini evde eğitim hizmetinden yararlanıyor.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk,  2017-2018 eğitim öğretim yılı yarıyıl döneminde evde eğitim hizmetlerinden yararlanan anaokulu öğrencisi Fadime Nur Elmalı’yı Beyazıt mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Öğrenci Fadime Nur Elmalı karnesini Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol’un elinden aldı. Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk Fadime Nur Elmalıya karne hediyesi olarak boyama kitapları ve oyuncak verdiler.

Demirci’deki evde eğitim hizmetleri ile ilgili bilgi veren Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş “ Demirci’de 2014 yılında bir öğrencimiz evden eğitim hizmetinden yararlanıyorken, 2018 yılında 33 öğrencimiz bu hizmetten yararlanıyor. Demirci Milli Eğitim olarak ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde bu yönde hizmet alması gerek çocuklarımızı bu hizmeti almaları noktasında gayret gösteriyoruz. Manisa’da Anasınıfı olarak evde eğitim hizmetinin uygulandığı ilk ilçeyiz ” dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta Türkiye'nin artık her alanda öğrencisine hizmet verdiğini, evde eğitim hizmetleri, evde sağlık hizmetlerinde vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin yararlandığını söyleddi. Evde Eğitim hizmeti alan Fadime Nur Elmalı'ya acil şifalar dileyerek bundan sonraki yaşamında sağlıkla eğitimine devam etmesini diledi. 

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ise “ Evde eğitim hizmetlerinden yararlanan anaokulu öğrencisi Fadime Nur Elmalı’nın karne sevincine ortak olmak için ziyarette bulunduk.  Fadime inşallah gelecek yıl 1 sınıfta arkadaşları ile birlikte okulunda eğitim görecek “dedi. 

Ziyarete Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kaya, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Hasan Akkaya ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti

2180

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ