Haberler

YENİLENEN YÜZÜYLE TAEKWONDO SPOR SALONU AÇILDI

14 Ocak 2018 Pazar

Demirci Belediyesi tarafından yenilenen, Demirci Belediyespor Taekwondo spor salonu hizmete açıldı.

Demirci Belediyespor bünyesinde 2000 yılında hizmete açılan Taekwondo kulübünün spor salonu Demirci Belediyesince yeniden düzenlendi. Spor salonun açılış törenine Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak,Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Demirci Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Coşar sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Havanın soğuk olmasına rağmen açılışa sporcu aileleri ve vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterilirken, törenin sunu siyah kuşak 3 dan salon antrenörü Ali İhsan Yaman tarafından yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Demirci Belediyespor taekwondo spor kulübü siyah kuşak 3 dan antrenör Erdal Küçükali, Spor salonumuz Demirci Belediyesince baştan aşağı yenilendi. Taekwondo spor salonumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayan, spora ve sporcuya destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum.  Demirci Belediyespor taekwondo spor kulübü olarak 17 yılda 2 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye Üçüncülüğü , 100'e yakın altın ve 30'a yakında gümüş madalya kazanarak ilçemize başarının gururunu yaşattık"dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Belediyemiz olarak spora ve sporcuya hiç bir zaman desteklerimizi esirgemedik. Taekwondo spor salonumuzu yenileyerek sporcularımızın daha iyi şartlarda turnuvalara hazırlanmaları bizleri mutlu edecek. Belediyemiz olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spora olan ilgilerinin daha  artması için ilçe merkezine 4, ilçemize bağlı mahallelerimize 4 olmak üzere 8 halı saha yaptık" dedi.

Açılışta Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak tarafından da konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından Taekwondo spor salonu açılış kurdelesi kesildi. Törende Taekwondo spor salonun yenilenmesi ve kulübe desteklerinden dolayı Demirci Taekwondo Spor kulübü antrenörü İrfan Ataş tarafından Belediye Başkanı Selami Selçuk'a plaket takdim edildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak'a teşekkür plaketi takdim etti.

Açılışın sonunda Taekwondo spor kulübü sporcuları tarafından kiremit kırama ve nefes kesen gösteriler yapıldı.  

Taekwondo spor salonunda elektrik tesisatını baştan aşağı yenilerken, soyunma odaları, sporcularımız için mutfak, havalandırma vantilatörleri yenilendi. Ayrıca salonun daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla da iç ve dış cephe boyama yapılırken, sporcular için yeni tatami ( zemin süngeri ), kolonlara yeni koruma süngerleri ve brandaların montajları yapılarak hazır hale getirildi.

4541

Tüm Haberler