Haberler

ÇANAKÇI'DA SONA GELİNDİ

2 Ocak 2018 Salı

Demirci Belediyesi tarafından Çanakçı mahallesine yapılan çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

Demirci Belediyesince İlçemiz Çanakçı  mahallesine 200 metrekare olarak yapılan çok amaçlı salon inşaatında iç cephede düzenleme çalışmalarında da sona gelindi.

Çanakçı mahallesi çok amaçlı salonunda çatı kaplama çalışmaları ve iç ve dış cephe sıva  düzeleme çalışmaları da tamamlandı. Çok Amaçlı Salon içerisinde bulunan lavabo ve salon zemininde geçtiğimiz hafta başlanan fayans döşemesi de tamamlanıyor. Elektrik hat tesisatının düzenlemesi yapılacak olan salonun iç ve dış cephesinin boyanmasının ardından hizmete sunulması hedefleniyor.

Mahallenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan çok amaçlı salon düğün, sünnet, mevlit, ve hayır yemeği gibi etkinliklerde kullanılacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircinin her noktasında mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Çanakçı mahallesine yapımına başladığımız çok amaçlı salon inşaatında sona geliyoruz. Demircimizin geleceğine hizmet verecek yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz. Mahallemizin büyük bir ihtiyacına cevap verecek çok amaçlı salon inşaatında yaklaşık 1 ay gibi bir süre içerisinde çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahallemizin hizmetine sunacağız" dedi.

2084

Tüm Haberler