Haberler

GÜNÜN EN ÜZÜCÜ HABERİ, 3 AYLIK BEBEK ?

18 Aralık 2017 Pazartesi

Demirci'de sabah saatlerinde meydana gelen olay herkesi üzüntüye boğdu.

Demirci Küpeler mahallesinde Mürsel Barışık'a ait evin oturma odasında çıkan yangında 3 aylık bir bebek yangından feci şekilde yara aldığı öğrenildi. Anne Hatice Barışık'ın evin alt katında dama hayvanlara bakmak için indiği ve bu sırada iki çocuğunu oda da yalnız bıraktığı bilgisine ulaşıldı. Yanan sobanın kızgınlığı oda bulunan çekyatı yakması üzerine bir anda odayı alevler sardığı belirtildi.

Çekyatın üzerinde yatan 3 aylık bebek alevlerin arasında kalırken, odanın tavanın da plastik tavan olduğu öğrenildi. 

Evin odasından dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri yangına müdahale ederlerken, odada bulunan 2 yaşındaki Selim Barışık vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri çekyatın üzerinde yanarak yaralanan 3 aylık bebek Ayşegül Barışık'da Demirci Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vücudunun değişik bölgelerinden ağır şekilde yanık alan Ayşegül bebek, ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edildi.

Aynı odada bulunan kardeşi 2 yaşındaki Selim Barışık'ın dumandan etkilendiği ve Demirci Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olayla ile ilgili Demirci İlçe Jandarma Komutanlığında araştırma ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi.  

5462

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ