Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİNDE HİZMETTE SINIR YOK

13 Aralık 2017 Çarşamba

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçemiz Sağnıç mahallesinde Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret yaptı.

İlçemiz Sağnıç mahalle muhtarlığı tarafından belediyeye gelen talep üzerine fen işleri ekipleri mahalle okul bahçesi ve mahalle içi yollarda düzenleme çalışmalarına başladı. Fen İşleri ekiplerince sağnıç ilkokulu bahçesinde taşlık alanlar iş makinesi ile kırılırken, bahçedeki engebeli meyilde ortadan kaldırıldı. Diğer yandan mahalle yollarındaki büyük kayalar kırılırken, genişletme ve düzenleme çalışmaları da yapılıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Sağnıç mahallesine giderek Sağnıç Mahalle Muhtarı Refik Dönmez ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yeni yapılacak projeler içinde görüş alışverişinde bulundu.

Demirci Belediye Başkanına teşekkür eden Mahalle Muhtarı Refik Dönmez " Başkanımdan Allah razı olsun. Okulumuz ve mahalle yollarımız için talepte bulunduk. Başkanımız hiç bir zaman desteğini mahallemizden esirgemedi. Kepçenin mahallemize 3'üncü gelişidir. Yaklaşık 70 - 80 saat mahallemizde hizmet vermiştir. Okulumuz içinde desteklerini her daim vermiştir. Hizmetlerinden dolayı mahallem adına Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Sağnıç Mahalle Muhtarlığından gelen talep üzerine okul bahçesi alanında ve mahalle içi yollarında düzenlemeler yapıyoruz. Hep birlikte el ele vererek mahallelerimiz ve Demircimiz için hizmet üretiyoruz" dedi. 

2467

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ