Haberler

8 OKULUMUZA BELEDİYE'DEN MASA TENİSİ

7 Aralık 2017 Perşembe

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini sürdüren Demirci Belediyesi , okullarımızın taleplerini de anında çözüme kavuşturuyor.

İlçemiz okullarından gelen talep üzerine öğrencilerimizin teneffüslerde ve boş zamanlarında spor yapma ve hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla İlçe merkezinde 6, İlçemize bağlı 2 okulumuza masa tenisi yapıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, okullarımızı ziyaret ederek masa tenislerini teslim ettiler.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, okullarda masa tenislerinin tesliminde öğrencilerle bir süre tenis oynadı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Okullarımızdan gelen talep üzerine, 8 okulumuza masa tenislerini yaptırarak teslimatını yaptık. Öğrencilerimizin boş zamanların da spor yapmaları ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımız derslerinden kalan zamanlarında okullarında arkadaşları ile birlikte masa tenisi oynayabilecekler. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetler yapabilmeleri amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

2772

Tüm Haberler