Haberler

GÖNÜL ADAMI BAŞKAN SELÇUK'TAN, GÖNÜL ZİYARETLERİ

3 Aralık 2017 Pazar

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısı İle ilçedeki engelli vatandaşların evlerini ziyarette bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilk olarak Ören Mahallesinde ikamet eden Ferhat Özdemir'i ardından İçhisar mahallesinde Oğuzhan Demir ve Hacı Hamza mahallesinde ikamet eden Said Arslan'ı evlerinde ziyaret ederek, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Selçuk, ziyaretlerde engelleri vatandaşların taleplerini de dinleyerek sohbet etti.

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Engelli olmak bir tercih değildir. Engelli olmak bir noksanlık da değildir. Yaşayan her insan hayat süreci içerisinde engelli olabilir. Önemli olan hepimizin bir gün engelli olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, engelli kardeşlerimizin günlük yaşantılarında hayatlarını kolaylaştıracak tedbirleri almaktır. Engellilerimiz, hastalarımızı ve yaşlılarımızı sadece bugünlerde değil her daim kendilerini zaman zaman ziyaret ediyorum. Kendilerinin taleplerini dinliyor, anında çözüme kavuşturmak adına çalışmalar yapıyorum " dedi.

2524

Tüm Haberler