Haberler

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK'UN, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

3 Aralık 2017 Pazar

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile bir mesaj yayınlandı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Engelli vatandaşlarımızı engelsiz vatandaşlar gibi topluma kazandırmak, kimseye muhtaç olmadan kendi başlarına yaşayabilmelerini sağlamak başta biz idareciler olmak üzere tüm toplumun insanlık görevidir. Engelli olmak bir tercih değildir. Engelli olmak bir noksanlık da değildir. Yaşayan her insan hayat süreci içerisinde engelli olabilir. Önemli olan hepimizin bir gün engelli olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, engelli kardeşlerimizin günlük yaşantılarında hayatlarını kolaylaştıracak tedbirleri almaktır” ifadelerini kullandı.

Demirci Belediyesi olarak, engelli vatandaşların diğer toplum bireyleri gibi engelsiz bir hayat yaşamaları için çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Selçuk, bugüne kadar yapılan yatırım, hizmet ve uygulamalarda daima engelli vatandaşları ön planda tuttuk. Özellikle ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın evlerinin önüne kadar parke taşı döşeyerek rahatlıkla dışarıya çıkabilmelerini sağladık. İlçe merkezimizde engelli vatandaşlarımız için kaldırımları düzenleyerek rahatlıkla kullanabilmelerini sağladık. Elbette çalışmalarımız bunlarla sınırlı değil, bu noktada yapılabilecek tüm düzenlemeleri belediyemiz olarak hassasiyetle takip ediyoruz. Belediyemiz olarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını rahatlıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz " dedi

1638

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ