Haberler

05 ARALIK SALI GÜNÜ İHALE EDİLİYOR

2 Aralık 2017 Cumartesi

İlçemizin en eski tarihi yapısı olan Hacı Hasan Cami’nin restorasyonu için 5 Aralık 2017 Salı günü yapım ve onarım ihalesi yapılıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğünce daha önce yapım işini alan firmada sorun yaşanması nedeniyle yapım işinin iptal edilmesinin ardından yeniden ihaleye açıldı.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünce 2017 – 2018 Yapım Onarım programı kapsamında 05 Aralık 2017 Salı günü saat 10.00’da Hacı Hasan Caminin Restorasyon ihalesi yapılacak. İhalenin ardından 1 ay sürecek ihale işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Hacı Hasan Camii görkemli ihtişamına kavuşması için çalışmalara başlanacak. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Tarihi Hacı Hasan Camimizin restorasyonu için daha önce ihale edilen firmada sorun yaşanmıştı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Hacı Hasan Camiinin restorasyon ihalesi 05 Aralık Salı günü yapılıyor. İnşallah ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte Hacı Hasan camimizin restorasyonu yapılarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacak" dedi. 

4770

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ