Haberler

ESKİ BİNA YIKILDI, YENİ PROJE YOLDA.

22 Kasım 2017 Çarşamba

Demirci merkez ve mahallelerinde yatırımlarını hızla sürdüren Demirci Belediyesi, İlçemiz İcikler mahallesinde de yeni projenin çalışmalarına start verdi.

İlçemiz İcikler mahallesindeki eski belediye hizmet binası fen işleri ekipleri tarafından iş makineleri ile güvenli bir şekilde yıkıldı. Fen İşleri ekiplerince alanda hafriyat temizleme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediyemiz tarafından yıkılan eski binanın yerine yaklaşık 400 m2 genişliğinde yemekhane ve düğün salonu olarak kullanılacak olan çok amaçlı salon inşa edilmesi planlanıyor.

DEMİRCİ BELEDİYESİ HER YERDE

Demirci'nin her noktasında yatırım yaptıklarını ifade Başkan Selçuk " Mahallelerimizde günlük değil geleceğe hizmet verecek yatırımlar yapıyoruz. İlçemiz İcikler mahallemizde eski belediye hizmet binası olarak kullanılan eski binanın yerine yemekhane ve düğün salonu olarak kullanılacak olan çok amaçlı salon yapmayı planlıyoruz.  Bardakçı ve Çanakçı mahallelerimizde çok amaçlı salon yapımında sona geliniyor. Güveli mahallemizde de çok amaçlı salon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Diğer yandan Ahmetler mahallemizde de çok amaçlı salon yapımına kısa süre içerisinde başlamayı hedefliyoruz. Demirci Belediyesi, olarak İlçemizin her mahallesinde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. 

3603

Tüm Haberler