Haberler

ULUSLARARASI 1. DEMİRCİ SEMPOZYUMU TAMAMLANDI

13 Ekim 2017 Cuma

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksek Okulu tarafından 3 düzenlenen Uluslararası 1. Demirci Sempozyumunun genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

12 Ekim Perşembe günü Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu açılış programının ardından oturumlar gerçekleşti. Oturumlarda Demirci'nin demografik, ekonomik ve toplumsal yapısını kapsamında çalışmalar yapıldı.

13 Ekim Cuma günü saat 15:00'da Demirci Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Genel değerlendirme toplantısına Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, Prof. Dr. Nurettin Gülmez, Prof. Dr. Ertan Gökmen, Prof. Dr. Serap Tabak ve Doç. Dr. Fatma Şaşmaz, Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Genel değerlendirme toplantısında Demirci için başarılı ve verimli bir sempozyum olduğu belirtilirken, yakın zamanda 2'inci sempozyumunda yapılması gerektiğine dikkat çekildi. Demirci'yi yeni konular ile daha farklı bakış açısı ile her yönü ile çalışma yapılması gerektiği belirtildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu genel değerlendirme toplantıları ile tamamlandı. Demircimiz için önemli bir çalışma olan sempozyumun 2'incisinin gerçekleştirilmesi için belediyemiz  olarak gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Uluslararası 1. Demirci Sempozyumunun gerçekleşmesinde destek ve emek veren Celal Bayar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi'ye, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ataç'a, Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı'ya, Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu akademisyenlerimize çok teşekkür ediyorum "dedi.

1576

Tüm Haberler