Haberler

BAŞKAN SELÇUK, KARİYER GÜNLERİNE KONUK OLDU, ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI.

20 Ekim 2016 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçemiz Meslek Yüksek Okuluna bu yeni öğrenime başlayan öğrencilerin “ kariyer günlüğü “ dersine konuk oldu.

19 Ekim 2016 Çarşamba günü Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı tarafından karşılanan Başkan Selçuk, konferans salonun da 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında yeni öğrenime başlayan öğrencilerin “ kariyer günlüğü “ programına katılarak öğrencilerin sorularını cevapladı, bilgi ve birikimlerini paylaştı.

Başkan Selçuk öğrencilere öneri ve nasihatlarda bulunarak, her öğrencinin hedefi olması gerektiğini, hedefi olmayan işlerin başarıya ulaşamayacağı kaydetti.  Başkan Selami Selçuk ayrıca, okumanın öneminden bahsederek, her öğrencinin kendini geliştirmesi, bilgi birikimini arttırması için mutlak surette kitap okuma alışkanlığının kazanması gerektiğine dikkat çekti.

Yaklaşık 1 saat süren programda öğrenciler Başkan Selçuk’a taleplerini ve sorunlarını ilettiler.

Programın sonunda Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı, kariyer günlüğü programına katılan Belediye Başkanı Selami Selçuk’a günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

1613

Tüm Haberler