RAHMİ KEREM KESKİN FUTSAL TURNUVASI SONA ERDİ.
18 Mart 2026 Çarşamba
Demirci Belediyespor tarafından Demirci Belediyesinin destekleri düzenlenen Rahmi Kerem Keskin Futsal Turnuvası sona erdi.
Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda 19 Şubat’ta başlayan ve 17 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvanın finali, gerçekleştirildi.
DMD Hastası Rahmi Kerem Keskin için düzenlenen bağış kutuna 111 Bin 970 TL, forma satışından ise 85 Bin Lira olmak üzere 196 Bin 970 TL
Turnuvanın en duygusal anları ise A Milli Futbol Takımı’nın imzalı forması için yapılan açık artırmada yaşandı.
Demirci Belediyespor’un sosyal medya hesabı üzerinden başlatılan açık artırmada formayı 50 bin TL bedelle hayırsever Meltem Babayiğit Çakır satın aldı.
Final maçına katılan eşi Emre Çakır, eşinin isteği üzerine formayı tekrar kulübe bağışladı. Kapalı spor salonunda yeniden satışa çıkan forma, bu kez tribündeki esnaf Hasan Tezyol tarafından 35 bin TL’ye satın alınarak Rahmi Kerem’in tedavi fonuna aktarıldı.
Emre Çakır yaptığı açıklamada” Böyle bir organizasyonda yer aldığımız için mutluyuz. Umarım Rahmi Kerem için bir faydamız olmuştur. Özellikle Demirci Halkını bu hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Demirci Belediyespor tarafından A Milli Futbol takımımızın imzalı forması açık arttırmaya çıktı. İlk gördüğümüz anda alarak yeniden bağışlamayı düşünmüştük. Elimizden geldiğince en yüksek miktarı vererek aldık ve yeniden bağışlayarak salonda açık arttırma ile satılmasını sağladık” dedi.
Formayı satın alan Demircili esnaf Hasan Tezyol “ Rahmi Kerem için A Milli Futbol takımımızın formamızı Meltem Babayiğit Hanımefendi’nin yeniden bağışlaması ile bizde yeniden açık arttırma ile 35 Bin Lira’ya satın aldık” dedi.
TEK YÜREK, TEK UMUT: 196 BİN 970 TL
Turnuva boyunca salon girişindeki bağış kutusunda biriken 111 bin 970 TL ile birlikte, formadan elde edilen 85 Bin TL gelirle toplamda 196 bin 970 TL toplandı.
Küçük Rahmi Kerem, turnuvanın finaline babası Dâhiliye Uzmanı Doktor Haluk Keskin ve annesi Atifet Keskin ile birlikte katılarak kendisi için ter döken sporcuları izledi.
Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Erkan Kara “ Demirci Belediyespor tarafından düzenlenen turnuva sorunsuz bir şekilde sona erdi. Dereceye giren takımları kutluyorum. Bu turnuva Demirci adına çok büyük önem arz ediyor. Rahmi Kerem kardeşimiz adına turnuva düzenlendi. İlçemizde bu tür spor organizasyonlarının düzenlenmesi için desteğimiz sürecek “dedi
Müsabakaların sona ermesinin ardından dereceye giren takımlara ödülleri; Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül tarafından takdim edildi.
315