Haberler

DEMİRCİ’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

4 Aralık 2025 Perşembe

3 Aralık Dünya Engelliler günü Demirci’de çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirildi.

Demirci’de 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Erkan Kara ilçedeki rehabilitasyon merkezlerini ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. 

Belediye Başkanımız Erkan Kara, Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gül ile birlikte Dr. Mehmet Akarsu Mahallesinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Başkanımız Erkan Kara, sınıflarda eğitim alan öğrencileri tek tek ziyaret ederek günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Engellileri toplumun bir parçası olarak gördüklerini ve sahip çıkmaya devam ettiklerini belirten Başkanımız Erkan Kara, "Engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için verilen eğitimler çok önemli. Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan çocuklarımız hayata tutmak için mücadele ediyorlar " dedi.

Belediye Başkanımız Erkan Kara ziyaretleri kapsamında Hacı Hamza Mahallesi ve Secaattin Mahallesinde ikamet eden engelli gençleri de evlerinde ziyaret etti.

Başkanımız Erkan Kara, belediyemizde çalışan engelli personellerle de bir araya geldi.

589

Tüm Haberler