Haberler

BAŞKANIMIZ ERKAN KARA, GELECEĞİN GÜZEL DEMİRCİ’Sİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

5 Haziran 2025 Perşembe

Belediye Başkanımız Erkan Kara, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede devam eden yatırım ve hizmetleri yerinde incelediler.

5 Haziran 2025 / Perşembe günü Belediye Başkanımız Erkan Kara, Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde devam eden belediye ve hükümet yatırımlarının yapıldığı alanları ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Başkanımız Erkan Kara ve beraberindeki heyet ilk olarak yapımı yeni tamamlanarak hizmete sunulan Kayabaşı şelalesi akabinde eski meteoroloji binasında yapımı devam eden Demirci Belediyesi Sosyal Tesis inşaatını gezdiler.

Başkanımız Erkan Kara, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve meclis üyeleri ile sosyal tesis inşaatı ve burada verilecek hizmetler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Dr. Mehmet Akarsu mahallesine yapılan dev spor tesisi inşaatını da gezen Başkanımız Erkan Kara ve beraberindeki heyet daha sonra Prestij Caddesi ve 2. Etap TOKİ inşaatı alanında da incelemeler yaptılar.

BAŞKANIMIZ ERKAN KARA “ CUMHUR İTTİFAKI OLARAK DEMİRCİ’MİZİN HİZMETİNDEYİZ. DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANABİLİR BİR DEMİRCİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkanımız Erkan Kara ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada “ Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah Akgün, MHP İlçe Başkanımız Ümit Kanyılmaz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte ilçemizde devam eden yatırım ve hizmetleri yerinde inceledik. Cumhur İttifakı olarak halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin takipçiyiz ve gerçekleşmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizin girişleri başlattığımız çalışmalarımızı şehir merkezinde her noktada sürdürüyoruz. Bizlerle birlikte Demirci’mize hizmet ve yatırım için koşan Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah Akgün’e, MHP İlçe Başkanımız Ümit Kanyılmaz’a, belediye meclis üyelerimize ve partilerimizin teşkilat mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum. Geleceğin güzel Demirci’sini hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.  

744

Tüm Haberler