Haberler

ATIK YAĞ VE ATIK KÂĞITLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR

26 Kasım 2024 Salı

Belediyemiz tarafından ev ve iş yerlerinden toplanan atık yağlar ve kâğıtlar geri dönüşüme gönderiliyor.

Demirci’de ev ve işyerlerinden toplanan atık yağlar ve atık kâğıtlar yeniden ekonomiye kazandırılması amacıyla geri dönüşüme gönderiliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplanan 850 litre atık yağ ve 2 ton atık kâğıt toplanarak geri dönüşüm firmasına teslim edildi.

Belediye Başkanımız Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Belediyemiz olarak temizlik işleri müdürlüğümüz koordinasyonunda atık yağ ve atık kâğıt toplama kampanyası başlattık. Nüfusun sürekli arttığı, doğal kaynakların hızla tükendiği bir dünyada çevre sorunları giderek önem kazanmaktadır. Belediyemiz olarak daha temiz bir çevre için atık yağ ve atık kâğıt toplama çalışmalarımızı sürdüreceğiz “dedi.

580

Tüm Haberler