Haberler

BELEDİYEMİZDEN OKULLARA SPOR KIYAFETİ VE MALZEME DESTEĞİ

24 Ekim 2024 Perşembe

Sosyal belediyecilikte önemli çalışmalara imza atan Başkanımız Erkan Kara, İlçemiz okullarına spor kıyafeti, çanta ve malzeme desteğinde bulundu.

Belediye Başkanımız Erkan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve zaman zaman okullarımızı da ziyaret ederek eksikler ve talepler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirmişti.

Başkanımız Erkan Kara, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencilerimize destek olmak amacıyla tedarikini yaptığı spor kıyafetleri, çanta ve çeşitli okul malzemeleri Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül tarafından dağıtımı yapıldı.

Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya ile birlikte Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kerpiçlik İlkokulunu ziyaret ettiler.

Belediye tarafından okullar için temin edilen malzemeler kapsamında 565 eşofman takımı, 300 okul çantası ve 70 adette futbol, basketbol ve voleybol topları verildi.

Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül yaptığı açıklamada “ Demirci Belediyesi olarak ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimize imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam ediyoruz. Bir yandan okullarımızın taleplerini yerine getirmek için bakım ve onarım çalışmaları, bir yandan da sosyal belediyecilik gereği öğrencilerimize okul malzemesi desteği sağlıyoruz. Başkanımız Erkan Kara tarafından tedariki sağlanan spor kıyafetleri, okul çantası ve çeşitli okul malzemelerini okullarımıza teslimini sağlıyoruz. Öğrencilerimize eğitim öğretim ve sosyal faaliyetler de gösterdikleri başarıların yanında sportif faaliyetlerde de üstün başarılar diliyoruz. Bu kapsam da İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimize eşofman takımı, birleştirilmiş sınıflarda okuyan öğrencilerimize de çanta hediye ediyoruz. Bu malzemelerin kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Erkan Kara’ya ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz. Demirci Belediyesi olarak her alanda sosyal belediyecilikte örnek çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz “dedi.

612

Tüm Haberler