ŞEHİR İÇİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANIYOR.
27 Eylül 2024 Cuma
Belediye Başkanımız Erkan Kara, Demirci ilçe merkezi yollarında asfaltlama çalışmalarına başlanacağını müjdeledi.
16 yıl sonra Başkanımız Erkan Kara tarafından 3 ay gibi bir çalışma ile yeniden ilçenin hizmetine sunulan asfalt plentinde üretim başlıyor.
Başkanımız Erkan Kara, Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül ile birlikte asfalt şantiyesine giderek çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldılar.
İlçe merkezinde devam eden altyapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, Başkanımız Erkan Kara, gelecek hafta içerisinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerden belirlenen program çerçevesinde asfalt serme çalışmalarına geçileceğini açıkladı.
Başkanımız Erkan Kara, Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Gül ile birlikte asfalt şantiyesine giderek çalışmaları yerinde incelediler ve ekiplerden bilgi aldılar.
Başkanımız Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Hemşerilerimize söz verdiğimiz bir icraatımızı daha uygulamaya başlıyoruz. 16 yıldır atıl vaziyette bulunan asfalt plentimizi göreve gelir gelmez fen işleri birimimiz ile onarım ve tadilatın ardından ayağa kaldırdık. Dijital sisteme geçen asfalt plent makinemizi hazır hale getirdik. Gelecek hafta içerisinde belirlenen program çerçevesinde özellikle sürücülerin sıkıntı yaşadığı rampalardan başlayarak asfaltı başlatıyoruz. Hedefimiz kısa süre içerisinde şehrimizin sıkıntı yaşanan yollarını hızla asfalt ile buluşturmak” dedi.
2321