SALİHLİ YOLUNDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA GEÇİLDİ.
16 Eylül 2024 Pazartesi
Belediye Başkanımız Erkan Kara’nın girişimleri ile Demirci – Salihli karayolu 14 kilometrelik yol yapım çalışmasının başlamasının ardından yüklenici firma üstyapı düzenleme çalışmalarına geçti.
12 metre genişliğinde yapılacak olan Demirci, Kılavuzlar mahallesi arasında 14 kilometrelik yolda yüklenici firma Kılavuzlar mahallesi ile Yeşildere köprüsü arasında menfez yapımlarında sona gelinirken, bir yandan da üstyapı asfalt zemin malzeme seriminede başlandı.
Başkanımız Erkan Kara çalışmaları yakın takip ettiklerini ifade ederek, şehrimizin ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Manisa’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ile şehrimizin ulaşım sorunlarını içeren dosyamızı takdim ettik” dedi.
DEMİRCİ-SALİHLİ YOL ÇALIŞMALARINDAN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ
1023