Haberler

DEMİRCİ YAKINDA ÜLKE TV EKRANLARINDA OLACAK

7 Eylül 2024 Cumartesi

ÜLKE TV’de yayınlanan En İyisi Gezmek programı Demirci’de çekim yaptı.

Belediye Başkanımız Erkan Kara’nın daveti ile Demirci’ye gelen Ülke TV En İyisi Gezmek programının yapımcısı ve sunucusu Harun Şen ilçemizde 2 gün süren çekim gerçekleştirdi.

Harun Şen çekimler kapsamında ilk olarak Belediye Başkanımız Erkan Kara ile Demirci’ye yapılan yatırımlar, hedeflenen yatırım projeleri, ilçenin tarihi ve tarım ürünleri üzerine özel bir röportaj yaptı.

En İyisi Gezmek program ekibi daha sonra ilçe merkezinde faaliyet gösteren halıcıları, el emeği ve göz nuru çalışmalar yapan DEMKA Kadın Kooperatifi, çan üretimini çekerken, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde de insan hikayeleri ve üretilen tarım ürünlerinin hasadının çekimlerini yaptı.

BAŞKANIMIZ ERKAN KARA “ GÜZEL ŞEHRİMİZİ TANITMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ “

Belediye Başkanımız Erkan Kara yaptığı açıklamada “ ÜLKE TV En İyisi Gezmek program ekibi ilçemizdeki çekimlerini tamamladı. Şehrimizin güzel insanları ile Demirci’mizi anlatacak olan program 4 bölüm ile ÜLKE TV ekranlarında yer alacak. Demirci'mizi farklı televizyon ve gazetelerde tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

990

Tüm Haberler