Haberler

DEMİRCİ'DE ŞANLI ZAFER'İN 102. YILI TÖRENLERLE KUTLANMAYA BAŞLANDI

30 Ağustos 2024 Cuma

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yılı Demirci'de düzenlenen resmi törenlerle kutlanmaya başlandı. 

30 Ağustos Cuma günü Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamımız Yavuz Arslan, Garnizon Komutanı Mly. Binbaşı Hüseyin Cihan Korkmaz ve Belediye Başkanımız Erkan Kara tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik Şube Başkan Vekili Personel Asteğmen Zeki Türkan tarafından yapıldı. 

Törende Demirci Akıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Kıncı'da Demirci'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla bir konuşma yaptı. 
Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından Kaymakamımız Yavuz Arslan, Garnizon Komutanı Mly. Binbaşı Hüseyin Cihan Korkmaz ve Belediye Başkanımız Erkan Kara, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler. 

Kaymakamımız Yavuz Arslan, Garnizon Komutanı Mly. Binbaşı Hüseyin Cihan Korkmaz ve Belediye Başkanımız Erkan Kara ve ilçe protokolü  Demirci Eski Kabristanında bulunan Milli Mücadele Dönemi Demirci önderlerinden Beyliklerli Mehmet Ağa, Müftü İbrahim Hakkı Efendi, Belediye Başkanı Ethem Fehmi Efendi ve Serdarzade Mustafa Efendinin kabirlerini ziyaret ettiler. 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri bu akşam saat: 20.00'da Çereşe Meydanından başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşü ve akabinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı ( Belediye Hizmet Binası önü) Sanatçı Ali Çakar konseri ile devam edecek.

1246

Tüm Haberler