DEMİRCİ’DE 35 HANEYE DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜM DESTEĞİ SAĞLANDI
17 Mayıs 2024 Cuma
Demirci’de belediyemiz öncülüğünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından finanse edilen 35 hanenin doğal gaz dönüşüm, kombi ve tesisat montajı yapılarak hizmete sunuldu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı “ Hava Kalitesini İyileştirme “ projesi kapsamında belediyemize yapılan başvurular neticesinde kurulan komisyon tarafından belirlenen 35 haneye doğal gaz dönüşüm, kombi ve tesisat montajları yapıldı.
Doğal gaz tesisatı ve kombi montajı için belediyemizce yapılan ihale kapsamında yüklenici firma tarafından belirlenen Çamlıca, Şehreküstü ve Yağmur mahallelerindeki hanelere doğal gaz tesisat döşemesi yapıldıktan sonra Aksagaz tarafından gaz verilmeye başlandı.
HANELERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın hava kalitesini iyileştirme projesi kapsamında belirlenen 35 haneye doğal gaz dönüşümü yapıldı. Belediyemiz olarak görevlendirdiğimiz personellerimiz ile süreci yakından takip ettik. Bakanlığımız tarafından uygulanan bu projenin devamı için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
1760