ŞANLI İSTİKLAL MARŞIMIZIN 103. YILI
12 Mart 2024 Salı
Demirci’de Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Proje ve Protokol okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 103. Yıldönümü ve İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl programı düzenlendi.
Programa, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Fatma Şaşmaz Ören, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz ile protokol üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Proje ve Protokol okulu Tarih Öğretmeni Murat Günal'ın yaptı.
Açılış konuşmasının ardından İlkokullar arasında Teknoloji yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Kum Sanatı ile ilgili Sinevizyon gösteriminin sunulması ve "İstiklale Doğru" isimli oratoryonun sergilenesinin ardından program sona erdi.
625