Haberler

KIRSAL HALI SAHA YATIRIMLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

22 Ocak 2024 Pazartesi

Demirci'de her alanda yatırımlar ve hizmetler sürerken, kırsal mahallelerde de spor yatırımları yapılmaya devam ediliyor. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler ile 2 kırsal mahallede başlayan halı saha yatırımlarında sona gelindi. 

İlçeye bağlı Esenyurt mahallesi ve Kargınışıklar & Küpeler mahallelerinde kasım ayında yapımına başlanan halı sahalar hizmete sunulmak için gün sayıyor. 

Saha zemin döşemesinden, çevre tel örgülerine ve aydınlatılmasına kadar tam donanımlı olarak Esenyurt ve Kargınışıklar & Küpeler halı sahaların çok yakında hizmete sunulması hedefleniyor. 

BAŞKAN SELÇUK, BOYACIK'TA ÇALIŞMALAR BAŞLADI, KUZUKÖY'DE YAKINDA BAŞLIYOR.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Memleketimizin her noktasında hem belediye, hem büyükşehir hem de hükümet yatırımları hızla sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde Kasım ayında yapımına başlanan Esenyur Halı Saha ve Kargınışıklar & Küpeler Halı Saha çok yakında gençlerimizin hizmetinde olacak. Boyacık mahallesi halı sahanın da zemin betonu önümüzdeki günlerde atılacak ve burası da hızla yapılacak.Yine halı saha yatırımları kapsamında Kuzuköy mahallemizde de çok yakında halı sahanın yapımına başlanacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Memleketimiz için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz "dedi. 

753

Tüm Haberler