Haberler

DEMİRCİ'DE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

26 Ocak 2023 Perşembe

Yatırımların şehri Demirci'de iki kırsal mahalleye halı saha yapımına başlandı. 

Sporun ve sporcunun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Demirci'de iki kırsal mahallede daha halı saha yapımına başlandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ihale ile Ahmetler ve Köylüce mahallelerine 20x40 ölçülerinde tam donanımlı, ışıklandırmalı halı saha için iş makineleri tarafından zemin düzenleme ve temel kazı çalışmarı başladı. 

Her iki mahallelede de yapımına başlanan halı sahaların hava şartlarına göre hızla yapılarak hizmete sunulacak. 

MEMLEKETİMİZDE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Sporun ve sporcunun kenti olma yolunda hızla ilerleyen ilçemiz yeni yatırımlarla buluşmaya devam ediyor. Belediyemiz olarak daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile daha önce 10 kırsal mahallemize, 4 ilçe merkemize halı sahalar yaparak hizmete sunduk. Yine aynı şekilde mahallelerimizden gelen taleplerimizi de Gençlik ve Spor Bakanlığımıza iletiyoruz. Ahmetler ve Köylüce mahallelerimizde halı saha yapımına başlandı. Hükümetimiz ülkemizin her noktasında olduğu gibi ilçemizde de yatırımlarına devam ediyor. Yarınımız olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimizin en iyi şartlarda, en iyi şekilde spor yapabilmeleri için çalışıyoruz. Her iki mahallemize de hayırlı olsun "dedi. 

1357

Tüm Haberler