Haberler

MANİSA MİLLETVEKİLİ SEMRA KAPLAN KIVIRCIK'TAN DEMİRCİ'YE ZİYARET

4 Ağustos 2022 Perşembe

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Demirci'de mahalleleri ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu, çiftçilerle hasat yaptı.

Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Demirci ziyaretinde ilk olarak Bardakçı mahallesine geçerek vatandaşlarla selamlaştı.

Daha sonra fasulye hasadı yapan çiftçileri tarlalarında ziyaret etti.

Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ile birlikte fasulye tarlasında hasat yaptılar.

Çiftçilerle sohbet eden Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, taleplerini de yerinde dinledi.

Çiftçinin her daim yanında olduklarını ifade eden Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, mahallede kadınlarla buluştu, sohbet etti.

Bardakçı mahallesinde ev ziyaretleri de yapan Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık daha sonra Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek taziyede bulundu.

Demirci Belediyesi tarafından Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç kamp alanına yapılan bungalov evleri, kır lokantası ve macera parkı çalışmalarını da yerinde inceleyen AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Başkan Selami Selçuk'a çalışmalarında başarıla diledi. 

Söğütçük mahallesinde palet fabrikasını da ziyaret eden Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Mahmutlar mahallesini de ziyaret eden Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, burada fırın işletmelerini ve çalışan kadın girişimcileri de ziyaret ederek sohbet etti, taleplerini dinledi.

Demirci Belediyesini de ziyaret Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık'a, Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından Demirci kirazı hediye edilirken, ziyaretinden dolayı da teşekkür etti. 

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık'ın ziyaretlerine Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

1280

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ