Haberler

FAKÜLTEMİZİN YENİ BÖLÜMÜNE BU YIL ÖĞRENCİ ALIMI YAPILACAK

29 Temmuz 2022 Cuma

Demirci'nin köklü eğitim kurumlarından olan Eğitim Fakültemizde yeni açılan olan müzik öğretmenliği programı için bu yıl öğrenci alımı gerçekleştirilecek.

 2022 - 2023 Eğitim Öğretim döneminde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültemizde yeni bölüm olan Müzik Öğretmenliği programı 30 öğrenci ile başlayacak.

Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Öğretmenliği programının açılması ile birlikte Demirci Eğitim Fakültemizde bölüm sayısı 7'ye çıktı.

Müzik öğretmenliği bölümünün mülakatları ise 23 - 25 Ağustos tarihlerinde Demirci Eğitim Fakültemizde yapılacak. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Fakültemizin gelişmesi için akademik alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müzik Öğretmenliği programımızı bu yıl açarak öğrenci alımı yapılacak. Eğitim camiasına, Fakültemize ve Demirci'mize hayırlı olsun "dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Eğitim Fakültemizin daha gelişmesi ve büyümesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek Rektörlüğümüz ile  gerekse Fakültemiz dekanlığımız ile sürekli istişare halindeyiz. Belediyemiz olarak tüm eğitim kurumlarımızın yanındayız. Eğitim kenti Demirci'miz ve Fakültemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum "dedi.

Demirci Eğitim Fakültemizde bulunan bölümler ve kontenjanlar ise şöyle ;

 BÖLÜM ADI  KONTENJAN
 Fen Bilgisi Öğretmenliği  30
 İlköğretim Matematik Öğretmenliği  50
 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  90
 Sınıf Öğretmenliği  50
 Sosyal Bilgiler Öğretmenliği   50
 Türkçe Öğretmenliği   50
 Müzik Öğretmenliği  30

YKS 2022 tercihleri 5 Ağustos 2022 / Cuma günü sona erecek. 

2690

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ