Haberler

DEMİRCİ'MİZİN HİZMETİNDE...

23 Haziran 2022 Perşembe

Demirci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gençlere, öğrencilere ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 

Demirci Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile yapılan yüzme havuzu tam kapasite ile 10 aydır hizmet vermeyi sürdürürken, vatandaşlar, gençler ve öğrencilerde yoğun ilgi gösteriyor. 

3 Ağustos 2021 tarihinde hizmet vermeye başlayan olimpik yüzme havuzu yaz mevsiminin yanı sıra özel ısıtma sistemi ile de kış mevsiminde de hizmet vermeyi sürdürüyor. 

10 ayda Demirci Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda 2 BİN 100 kişi yüzmeyi öğrenirken, aktif olarakta şu anda 320 kursiyerde yüzme öğreniyor. 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce bağlı yüzme antrenörleri haftanın 6 günü belirlenen saatlerde kursiyerlere eğitim veriyorlar. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Belediyemiz tarafından yaptığımız yarı olimpik yüzme havuzu hizmet veriyor. Çocuklarımız ve Gençlerimiz artık yüzme öğrenerek okullarından mezun oluyorlar. Bu tesisten hem çocuklarımız hemde yetişkin vatandaşlarımız da faydalanabiliyor. Bu konuda bize sonsuz destek sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlun'a ve imkanları ülkemize sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Demircililer adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

1163

Tüm Haberler