Haberler

TEKNOFEST 2022'YE DEMİRCİ DAMGASI

21 Haziran 2022 Salı

TEKNOFEST Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasına Demirci'den 2 okulumun projesi finale kalmayı başardı.

Trabzon'da 5-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan TEKNOFEST 2022 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasında finale kalmayı başaran Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılacak.

Bu kapsamda Çevre ve Enerji Teknolojileri yarışmasında "Multimetre Takımı"olarak katılan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Boş olarak takılan fişler ve stand-by durumundaki aletlerin tükettiği enerjiden tasarruf sağlayan priz sistemi ile katılacak.

Diğer yandan ise Demirci Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022 TEKNOFEST yarışması Tarım Teknolojileri kategorisinde ‘Çilek Tarlasında Çevre Dostu, Isıtıcılı Biyoplastik Örtü’ isimli proje ile katılacak.

OKULLARIMIZI, ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklama da " TEKNOFEST 2022 finaline Demirci'mizden 2 okulumuzun katılması bizleri mutlu etti ve gururlandırdı. Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum "dedi.

956

Tüm Haberler