Haberler

BİR YATIRIM DAHA PAZAR GÜNÜ HİZMETE SUNULUYOR

20 Mayıs 2022 Cuma

Yatırım ve hizmet belediyeciliği ile çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Selami Selçuk, Serçeler Mahallesi Çok Amaçlı Salonun hizmete açılacağını müjdeledi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk göreve geldiği günden bugüne ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yatırımlarını sürdürürken, yapımını tamamladığı çok amaçlı salonları da hizmete açmaya devam ediyor.

Mart ayında İcikler ve Gümele mahallesinde yapılan çok amaçlı salonlar yoğun bir katılımla hizmete açılmıştı.  Ahmetler mahallesinin ardından şimdi de Serçeler Mahallesi Çok Amaçlı Salonun açılışı yapılacak.

Serçeler Mahallesinde yapılacak olan açılış programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'de katılarak, vatandaşlarımızla buluşacak. 

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat: 11.30'da Serçeler Mahallesine yapılan tam donanımlı 280 metrekare büyüklüğünde bünyesinde salonun yanı sıra, yemekhane, lavabo, gelin odası ve muhtar odası yer alıyor.

Açılışın ardından vatandaşlara da yemek ikramı yapılacak.

Serçeler Mahallesi Çok Amaçlı Salon açılışına tüm Halkımız davetlidir.

864

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ