Haberler

AHMETLER MAHALLESİNE PIRIL PIRIL YENİ YATIRIM

9 Mayıs 2022 Pazartesi

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci'nin geleceğine hizmet verecek yatırımlarını sürdürüyor.

Ahmetler Mahallesine yapılan tam donanımlı çok amaçlı salon hizmete sunuldu.

Ahmetler Mahallesine yapılan çok amaçlı salon açılışına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

Ahmetler Mahallesine yapılan 3 katlı, teraslı içerisinde yemekhane, lavabo ve gelin odasının yer aldığı çok amaçlı salon mahalleye ve yöreye hizmet verecek.

Törende konuşan Ahmetler Mahalle Muhtarı Ercan Özer" Mahallemizin yıllardır ihtiyacı olan çok amaçlı salon belediyemiz tarafından yapıldı. Mahallemiz güzel bir hizmete kavuştu. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Belediyemiz olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehirde Ne Varsa Köylerde de O Olacak" talimatıyla çok amaçlı salon yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 18 kırsal mahallemiz de çok amaçlı yaparak hizmete sunduk. 4 çok amaçlı salon inşaatımız da devam ediyor. Hedefimiz çok amaçlı salon sayısını 30'a yükseltmek" dedi

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Manisa'mızda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ahmetler mahallemize belediyemiz tarafından düğün sünnet ve cemiyetler için güzel bir salon inşa etti. Diğer milletvekillerimiz de başka ilçelerde vatandaşlarımızla beraberler. Önümüz yaz bereketli bir sezon olacak. Elbette sıkıntılarımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu sorunları çözecek güçlü bir vizyon ve irade de var. Bunu özelikle son 3 aydır devam eden Rusya - Ukrayna savaşında bütün Dünya gördü. Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanımızın başarısını teslim etmek durumunda kaldılar. İki ülkeyi bir araya getirmeyi gayret edebilen, krizi çözme noktasında etkili ve yetkili olan tek ülke var Türkiye Cumhuriyeti, tek Cumhurbaşkanı var o da Recep Tayyip Erdoğan. Bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Salonumuzun mahallemize ve yöremize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Ahmetler Mahalle Muhtarı Ercan Özer, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a mahalleye yapılan yatırımdan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Okunan duanın ardından salonun açılış kurdelesi kesilerek misafirlere yemek ikramı yapıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, Sayık Mahallesinde Şehit Ferhat Vurucu'nun Annesi Fadime Vurucu'yu evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladılar.

876

Tüm Haberler