Haberler

4 İLÇE HİZMET ALACAK. ÇOK YAKINDA FAALİYETİNE BAŞLIYOR

4 Nisan 2022 Pazartesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Demirci'ye açılan Rehberlik ve Araştırma Merkezi çok yakında hizmete açılıyor.

03 Mart 2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce " Demirci Rehberlik ve Araştırma Merkezi " açılmasına onay verilmesinin ardından kurum hizmet vereceği kurum binası olan Mustafa Zehra Saliha Kul İlkokulunun 1. katında hizmet verecek.

Belediyemiz tarafından binanın iç cephesinde düzenleme ve tadilat çalışmaları aralıksız sürüyor.  

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ile Demirci Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Selami Selçuk ziyaretine İlçe eşrafından Mehmet Coşar, Özcan Koyuncu ve emekli öğretmen Halil Temur'da eşlik ettiler.

Başkan Selami Selçuk, Rehberlik ve Araştırma Merkezinde devam eden çalışmalar ve yeni kurumun faaliyetleri ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Kurumun Kurucu Müdürü Ali Özer'den bilgi aldı.

Başkan Selami Selçuk daha sonra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kurucu Müdürü Ali Özer'e kurumun mührünü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş'ta imza mühür beratını teslim etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada"  Rehberlik ve Araştırma Merkezi Demirci için bir ihtiyaçtı. Bu konuda uzun yıllardan beri süren çalışmalarımız bu yıl netice verdi. İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bürokratları ile yaptığımız çalışmalar ile ilçemizde resmi olarak açıldı. Çok yakında da atanacak personeller ile faaliyetine başlayacak. Demirci başta olmak üzere Gördes, Selendi ve Köprübaşı ilçeleri de Demirci Rehberlik ve Araştırma Merkezinden hizmet alacaklar. İlçemize hayırlı olsun "dedi.

1546

Tüm Haberler