Haberler

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR YEMEĞİ

2 Nisan 2022 Cumartesi

Demirci'de ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi ailelere ve yaşlılara iftar yemeği ikram edilecek.

Demirci'de Kaymakamlık, Belediye ve hayırseverlerin işbirliği ile ilçedeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi 77 aile için hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek iftar öncesi teslim ediliyor.

2021 yılı ramazan ayında Covid-19 salgınında başlatılan uygulama bu yılda devam ediyor. 

Demirci Öğretmenevinde tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler özel kaplara konuluyor, daha sonra teslim edilecek evlerin kişi sayısına göre poşetlere konularak hazır hale getiriliyor.

Demirci Belediyesine bağlı araçlarla ve personeller tarafından ailelerin evlerine iftardan önce ulaştırılıyor.

Sabancı Öğretmenevi Müdürü Mustafa Kaya " Kurumumuzda nezih ve hijyenik bir ortamda ekiplerimiz tarafından her gün belirlenen menü çerçevesinde 3 çeşit yemek hazırlıyoruz. Soğumaması için özel kaplara koyuyoruz. Yanınada tatlısını ve ramazan pidesini koyduktan sonra belediyemiz ekiplerince ilgili adreslere veriliyor. Mübarek ramazan ayında Sabancı Öğretmenevi olarak böyle bir hizmeti sunmak bizleri mutlu ediyor " dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Bu yılda ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salgın hastalığını da ramazan ayı vesilesi ile inşallah başımızdan def etmiş oluruz. Tespit ettiğimiz tüm bu ailelere belediyemiz ekiplerince iftar öncesi 3 çeşit sıcak yemek evlerine ulaşacak. Güzel ve bereketli bir ramazan olmasını temenni ediyorum" dedi.

1133

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ