Haberler

BAŞKAN SELÇUK, YENİ PROJELERİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

21 Mart 2022 Pazartesi

Demirci'ye her alanda yatırım ve hizmet sunan Belediye Başkanı Selami Selçuk İcikler mahallesine yaptığı çok amaçlı salonu vatandaşların yoğun katılımı ile hizmete açtı.

Demirci'de göreve  geldiği günden bugüne kırsal mahallelere çok amaçlı salonlar yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk, bugüne kadar 17 mahallede çok amaçlı salonu hizmete sundu.

İcikler Mahallesinde hizmete sunulan çok amaçlı salon 400 metrekare büyüklüğünde 2 katlı içerisinde yemekhane, mutfak, yemek salonu, düğün salonu, gelin odası ve lavabolar yer alıyor.

İcikler Mahallesinde açılışa katılan Belediye Başkanı Selami Selçuk mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Mahalleli ile tek tek selamlaşan Başkan Selami Selçuk daha sonra Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlarla açılışın yapılacağı alana geçtiler.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta konuşa İcikler Mahalle Muhtarı Hüseyin Dönmez" 2014 yılında göreve geldiğimizde mahalle sakinlerimizin 2 talebi oldu. Tütün  alım merkezi ve çok amaçlı salon yapılmasını istedi mahallemiz. Başkanımız Selami Selçuk ilk senesinde hemen yaptı ve hizmete sundu. Daha sonra çok amaçlı salonumuzu yaptı. Pandemi dolayısı ile açamadık. Nasip bugüneymiş. Allah razı olsun çok güzel eser kazandık" dedi. 

8-10 ADET ÇOK AMAÇLI SALON PROJESİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bize bir talimat verdi. " Şehir'de Ne Varsa Köyde de O Olacak " dedi. Bizde bu şiarla hareket ettik. Geçtiğimiz hafta Gümele mahallemizde çok amaçlı salon açtık, şimdi İcikler mahallemizde hizmete açıyoruz. 17 çok amaçlı salon yaptık bugüne kadar. 18'inci çok amaçlı salon yatırımımız Kılavuzlar mahallemizde devam ediyor. 8-10 adet daha bu gibi çok amaçlı salon projemiz var, çalışmalarımız sürüyor. İcikler mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Gönül Belediyeciliği ile yatırımlarımızı sürdürüyoruz "dedi.

Konuşmaların ardından İcikler Mahalle Muhtarı Hüseyin Dönmez, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a da teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra İcikler mahallesi çok amaçlı salonun açılış kurdelesi kesilerek, katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

809

Tüm Haberler