Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ CENGİZ ERGÜN DEMİRCİ'YE GELİYOR

2 Mart 2022 Çarşamba

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, 03 Mart Perşembe günü Demirci'ye geliyor.

03 Mart 2022 Perşembe günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, bir dizi ziyaret ve yapılacak olan kanalizasyon inşaatı çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Demirci'ye geliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün 03 Mart Perşembe günü saat: 11.00'da Demirci'de olacağını öğrenildi.

Gün boyunca ilçemizdeki programı kapsamında ise Saat: 11.00 - Kaymakamlık önünde karşılama ve Demirci Kaymakamlığı ziyaret ederken, AK Parti İlçe Teşkilatı ziyareti,Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü önünde Lokma hayrı, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü de ziyaret edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün daha sonra Saat: 12.00'da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanı Kanalizasyon işi inşaatının çalışmasını başlatacak.  Kanalizasyon inşaatı ziyaretinin ardından MHP İlçe Teşkilatı ziyareti ve Demirci Belediyesine geçerek Belediye Başkanımız Selami Selçuk'u ziyaret edecek. 

Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Demirci Belediyesi ziyaretinin ardından Belediye Başkanımız Selami Selçuk ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte Demirci Gençlik Merkezi Konferans salonu Muhtarlar toplantısı yapacak. 

1097

Tüm Haberler