Haberler

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK

17 Şubat 2022 Perşembe

Star Tv'de izlenme rekorları kıran " Vahe İle Evde Mutluluk " programı Demirci'de tanıtım çekimleri yaptı.

Eğitimin, Sporun, Tarımın ve Tarihin Kenti Demirci ulusal yayın yapan Televizyonların gözdesi.

Star Televizyonunda sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan'ın yaptığı " Vahe İle Evde Mutluluk " program ekibi Demirci'de 2 gün süren tanıtım çekimlerinde ilçenin tarihi mekanlarında önemli çekimlere imza attılar.

Star Tv ekibi ilk olarak Hisar Kaplıcalarında tarihi hamam önünde çekimlerini gerçekleştirdikten sonra Belediye Başkanı Selami Selçuk'un katılımı ile ilçeye yapılan hizmetler  ve tarım üzerine de görüntüler çekildi.

Sporun Başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Demirci'ye tenis sporuna destek veren Vahe Kılıçarslan, tenis sahalarında Kaymakam Adem Kaya ve Başkan Selami Selçuk ile de röportaj gerçekleştirdi.

Demirci'ye hayran kalan Vahe Kılıçarslan, Gençlik Merkezi Has Odada İlçenin yöresel lezzetleri ve yöresel ekipleri de buluşarak program çekimi yaptılar.

Star Tv ekibi İlçemizin kırsal mahallelerinde de çekimler yaparken, ilçe merkezinde de sanatkarlarımızla da program çekimi ve Halk Eğitimi Merkezinin kursiyerlerinin binbir emekle yaptıkları eserleri de objektiflere taşıdılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İlçemizin tanıtımı amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Star Tv " Vahe İle Evde Mutluluk " programı sunucusu Vahe Kılıçarslan ilçemizi tarihinden, sanatkarlarına tüm güzelliklerini ekranlara taşınması amacıyla çekimleri gerçekleştirdik" dedi.

Programın yayın tarihi ve saati belediyemiz web sitesi ve sosyal medya sayflarından duyurulacak.

2588

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ