Haberler

DEMİRCİ'DE SONBAHAR FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

10 Şubat 2022 Perşembe

Demirci'de sosyal ve kültürel faaliyet hız kesmeden devam ederken, " Demirci'de Sonbahar " temalı fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Demirci Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Demirci'de Sonbahar " fotoğraf yarışmasında halk oylaması ile dereceye girenlere ödülleri verildi.

Demirci sınırları içerisinde çekilen fotoğraflar yarışmaya katılanlar tarafından mail yoluyla gönderildi.

Jüri tarafından belirlenen 15 fotoğraf Demirci Belediyesi web sitesi üzerinden yapılan halk oylaması ile ilk 3'e giren fotoğraflar belirlendi.

4 Bin 324 oy kullanılan yarışmada 966 oyla Ali Özkan tarafından çekilen " Anadolu İnsanı " ismini verdiği sonbahar fotoğrafı 1. seçildi.

Yarışmada ikincilik ise 577 oyla " Çağlayan" isminin verildiği Muzaffer Dağlara ait fotoğraf olurken, 454 oyla Betül Koçalay'ın " Güneş Batarken Bir Son Doğar Bahara " ismini verdiği fotoğraf ise üçüncü  seçildi.

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz tarafından verildi.

Demirci'de Sonbahar fotoğraf yarışmasında birinciye çeyrek altın, ikinciye tablet ve üçüncüye ise nostaljik görünümlü radyo hediye edildi.

" Demirci'de Sonbahar " fotoğraf yarışmasında Jüri üyesi olarak yer alan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya, Ecz. Mustafa Gül ve Ali Özkahraman'a desteklerinden dolayı teşekkür belgesi ve ödül verildi.

Diğer yandan yarışmada halk oylamasına katılan diğer yarışmacılara da Altınyer A.Ş.'den kamp sandalyesi ve teşekkür belgesi verildi.

DEMİRCİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ OLUŞTURACAĞIZ

Programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediyemiz olarak kurumlarımız ile işbirliği halinde sosyal ve kültürel faaliyetle önem vermeye gayret ediyoruz. Ayrıca ilçemizin güzelliklerinin görsellere taşınmasını hedeflediğimiz sonbahar fotoğraf yarışmasını tamamladık. Kış, İlkbahar ve Yaz fotoğraf yarışmalarını da bitirdikten sonra ortaya çıkan eserlerle bir albüm hazırlayarak gelecek nesillere güzel bir kültürel miras bırakma hedefindeyiz " dedi.

1846

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ