Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ 7/24 GÖREVDE

19 Ocak 2022 Çarşamba

Demirci Belediyesi ilçedeki etkisini arttıran kar yağışına karşı yoğun bir mücadele verirken, Belediye Başkanı Selami Selçuk, sahada çalışan ekibini ziyaret ederek teşekkür etti. 

Demirci'de 18 Ocak Salı günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Demirci Belediyesi'de sahada ekibi ile çalışmalarını aralıksız sürdürdü. 

Belediye Fen İşleri ekipleri 4 tuzlama aracı, 3 iş makinesi ve 20 personel ile 7/24 görev esasına göre ilçenin yollarını açık tutabilmek için gayret içerisinde çalıştılar.

Vatandaşlarda sosyal medya hesaplarından Demirci Belediyesine karla mücadele de yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ettiler. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, ilçe merkezinde devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi. 

Başkan Selçuk, daha sonra Demirci Belediyesi şantiyesine giderek karla mücadele de gece gündüz demeden çalışan personele teşekkür etti. 

EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Ekibimiz İlçemizde 2 gündür karla mücadele de yoğun bir çalışma ortaya koydular. Ekiplerimiz dur durak bilmeden ilçemizin yollarını açık tutabilmek için çalıştılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Demirci Belediyesi olarak her daim sahadayız, vatandaşımızın yanındayız, Demirci'mizin hizmetindeyiz" dedi. 

1805

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ