Haberler

DEMİRCİ'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

16 Eylül 2021 Perşembe

Demirci'de 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Demirci  Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Nurdan Çakır,günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Çakır konuşmasında, okulun çevre düzenlemesine destek veren Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Okul öğretmenleri koordinesinde öğrenciler tarafından hazırlanan müzikli gösteri, skeç, şiirler ve koro gibi gösteriler sergilendi.

Program sonunda Belediye Başkanı Selami Selçuk, Okul Müdürü Nurdan Çakır ve öğretmenlere düzenlenen programdan dolayı teşekkür etti.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programında Covid-19 tedbirleri uygulanırken, katılımcıların programa girişlerinde ateşleri ölçülerek, kolonya ve dezenfektan verildi. 

1190

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ