Haberler

​HASTANEMİZE 11 DOKTOR ATANDI. 4'Ü DEMİRCİLİ

9 Eylül 2021 Perşembe

İlçemize Demirci Devlet Hastanesine 1 Dahiliye Uzman Doktoru ve 10 Pratisyen Doktor ataması yapıldı. 

Sağlık Bakanlığınca 100. Devlet Hizmet Yükümlülük kurası 09 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleşti.

Yapılan atamalarda İlçemiz Devlet Hastanesine İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzman Doktoru Uğur Ergün atanırken, 4'ü Demircili olduğu öğrenilen 10 pratisyen hekim ataması da yapıldı. 

Hastanemize Demircili Prastisyen Hekimlerinden Buket Özcan, Sevgi Erdem, Muzaffer Samet Yalçın, Hanife Şule Arslan atanırken ayrıca Halil Ertaş, Gizem Buhur, Hakan Bozkurt,  Ahmet Said Uyan, Semi Telli,  ve Cüneyt Güre olmak üzere toplam 10 pratisyen hekim atandı. 

Doktorlarımızın İlçemiz Devlet Hastanesinde önümüzdeki haftalarda görevlerine başlaması bekleniyor. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada, Demirci Devlet Hastanemize 1 Dahiliye Uzmanı ve 10 Pratisyen Doktor ataması yapıldı. Hastanemize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Devlet hastanemiz son yıllarda sağlık himzeti noktasında başta ilçemiz olmak üzere çevre ilçelere de en iyi şekilde hizmet veriyor. Hastanemizin sağlık kadrosu her geçen gelişiyor ve büyüyor.Demirci'mizde hastanemizin daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesi ve en iyi hizmet sunması için Milletvekillerimiz ve Sağlık Bakanlığımız ile sürekli temas halindeyiz. Hastanemize doktorlarımızın atamasında emeği olan Ak Parti ilçe teşkilatımıza, Milletvekillerimize ve Sağlık bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Memleketimize ve vatandaşlarımıza tekrar hayırlı olsun "dedi.

3674

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ