Haberler

13 BRANŞTA, 635 GENCİMİZ KURSLARDAN YARARLANIYOR

29 Nisan 2021 Perşembe

Demirci'de öğrenciler ve gençler gençlik merkezinde 13 farklı branşta kurs faaliyetinden yararlanıyor.

Demirci'de son yıllarda Gençlik ve Spor Müdürlüğünce farklı spor dalları üzerine eğitimler, kurslar ve turnuvalar düzenlenerek gençlerin ve öğrencilerin en iyi şekilde faydalandırılması sağlanıyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün de destek verdiği kurs faaliyetlerinde Gençlik Merkezinde 13 farklı branşta kurs faaliyeti yapılıyor.

Gençlik Merkezinde Covid-19 salgını tedbirleri en üst seviyede uygulanırken, 635 kursiyer katılıyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz " Gençlik Merkezimizde 13 branşta kurs faaliyetimiz devam ediyor. Bu kurslarımızın bir kısmı gençlik merkezinde, bir kısmı da spor sahalarında yapılmaktadır. Kurs faaliyetlerimizi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün de destekleri gerçekleştiriyoruz. Gençlik Merkezimizin hedefi öğrencilerimizin ve gençlerimizin her tür spor, müzik, resim ve zeka oyunları gibi birçok kurs faaliyetinden yararlanması. Merkezimizde 13 branşta 635 kursiyer eğitimleri alıyor. Hedefimiz daha çok gencimizi gençlik merkezimizin imkanlarından faydalanmasını sağlamaktır " dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya ise " Gençlerimizin ve öğrencilerimizin her türlü kurs faaliyetinden en iyi şekilde yararlanmaları amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile müşterek olarak yaptığımız kurs faaliyetlerine destek verirken, diğer yandan da Halk Eğitimi Merkezinde de vatandaşlarımıza yönelik kurslar düzenliyoruz " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk;  İlçemizde gençlerimizin ve öğrencilerimizin gençlik merkezinde sportif ve farklı branşlarda kurs faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Gençlik Merkezinde 13 branşta kurs faaliyetinin olması ve gençlerimizin bu kurslara yoğun bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. Koordineli bir çalışma yaparak, kursların açılmasını sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.  Diğer yandan İlçemizi sporun merkezi yapmak adına Kaymakamlık, Belediyemiz ve Oryantiring federasyonu ile yaptığımız rotalandırma çalışmalarına da devam ediyoruz. Hedefimiz Demirci'mizi sporun ve sporcunun kenti yapmak " dedi.

Demirci Gençlik Merkezinde kurs faaliyetlerinin 17 Mayıs 2021 tarihi itibariyle uygulanacak normalleşme ile devam edeceği belirtildi.

No Kurs Adı  Kursiyer Sayısı  No  Kurs Adı  Kursiyer Sayısı
  1  GİTAR      82   9  SATRANÇ       63
  2  PİYANO      38  10  M. TENİSİ      65
  3  BAĞLAMA      37  11  DART      20
  4  KEMAN      37  12  JİMNASTİK      78
  5  EL. BATE.      12  13  TENİS      71
  6  YAĞ. BOY.      21
  7  RESİM      45
  8  ZEKA OY.      66

17 Mayıs 2021 sonra Gençlik Merkezinde açılması planlanan kurslar

 1  EBRU
 2  ROBOTİK KODLAMA
 3  BİLGİSAYAR KURSU
 4  DİNİ İLİMLER
 5  OKÇULUK

1194

Tüm Haberler