Haberler

DOĞAL GÜZELLİĞİ İLE KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR

24 Nisan 2021 Cumartesi

Demirci'deki cevizli dere şelalesi doğal güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakırken, şelale ayrıca  doğa ve fotoğraf severlerinde ilgi odağı olma yolunda.

Demirci'ye 35 kilometre mesafede Bardakçı mahallesi sınırlarında ormanlık alanın içerisinde bulunan cevizli dere şelalesi keşfedilmeyi bekliyor.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten akan şelale çevresi ve doğal güzelliği ile de doğa severlerin ve fotoğraf severler tarafından da sık ziyaret ediliyor.

Bardakçı mahallesinde şelalenin bulunduğu ormana kadar araçları ile gelen vatandaşlar daha sonra kısa bir doğa yürüyüşünün ardından cevizli dere şelalesine ulaşıyorlar.

Vatandaşlar cevizli dere şelalesinin doğal güzelliğinin tanınması içinde cep telefonları ile fotoğraf ve video çekiyorlar.

DOĞAL ŞEHİR DEMİRCİ

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci'miz dereleri, ormanları ve ovaları ile doğal bir şehir. Doğal güzelliklerimizin tanınması için ilçemize doğa severleri ve sporcuları davet ediyoruz. Bu kapsamda Oryantiring federasyonu ile sürdürdüğümüz ilçemizdeki rotalandırma çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda ilçemizin doğal güzelliklerini görmeleri için ilçemizde dağcıları ve doğa sporcularını misafir edeceğiz " dedi.

4118

Tüm Haberler