Haberler

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

13 Nisan 2021 Salı

Demirci'de ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi ailelere ve yaşlılara iftar yemeği ikram edilecek.

Demirci'de Kaymakamlık, Belediye ve hayırseverlerin işbirliği ile ilçedeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi 55 aile için hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek iftar öncesi teslim ediliyor.

Demirci Öğretmenevinde tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler özel kaplara konuluyor, daha sonra teslim edilecek evlerin kişi sayısına göre poşetlere konularak hazır hale getiriliyor.

Demirci Belediyesine bağlı araçlarla ve personeller tarafından ailelerin evlerine iftardan önce ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Bu yılda ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salgın hastalığını da ramazan ayı vesilesi ile inşallah başımızdan def etmiş oluruz. Pandemi dolayısı ile toplu iftar programları yapılamamakta. Bizlerde yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere ramazanda sıcak yemek ulaştırmak için çalışma başlattık. Tespit ettiğimiz tüm bu ailelere belediyemiz ekiplerince iftar öncesi 3 çeşit sıcak yemek evlerine ulaşacak. Güzel ve bereketli bir ramazan olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ramazan ayında her gün yapılacak olan 3 çeşit sıcak iftar yemeklerine bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimiz 0 541 462 40 32 nolu telefon ile iletişim kurabilirler.

1308

Tüm Haberler