Haberler

İLK 16 TAKIM ARASINDA FİNALDE YARIŞACAKLAR

16 Şubat 2021 Salı

Proje ve çalışmaları ile öne çıkan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasının Bölge Şampiyonasında Türkiye finallerinde ilk 16 takım arasında yer almayı başardı.

Türkiye Zeka Vakfının düzenlediği okullar arası zeka şampiyonası Kovid-19 salgını sebebiyle bu sene online olarak düzenleniyor.

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 2020 Aralık ayında yapılan 245 takımın katıldığı elemelerde Manisa 1'incisi olurken, 2021 Ocak ayında Bölge Finallerinde de 140 takım arasından 13. olarak Türkiye Finaline adını yazdırdı.

20 Mart Cumartesi günü Türkiye Finalinin yapılacağı ve 16 takımın katılacağı zeka şampiyonasında Necip Fazıl Kısakürek'in hedefi 1. olmak.

TÜRKİYE ZEKA VAKFI BAŞKANINDAN NECİP FAZILA BAŞARI BELGESİ

İlk eleme ve bölge şampiyonasında büyük başarıya imza atan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi'ne, Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı imzalı başarı belgesi verildi.

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER GECE GÜNDÜZ FİNALE HAZIRLANIYORLAR

20 Mart 2021'de Türkiye finaline katılacak olan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Zeka Küpü takımı Öğrenciler Seyhan Gülbay, Ramazan Karabıyık, Esra Ersöz, Ahmet Can Demir ve Tunahan Doğan, Danışman öğretmenler Seher Yaka ve Kasim Dilşeker koordinatörlüğünde video konferans sistemiyle gece gündüz çalışıyorlar.

OKULUMUZA BAŞARILAR DİLERİM

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Türkiye Zeka Vakfının düzenlediği zeka oyunlarına katılan Necip Fazıl Kıskaürek Anadolu Lisesi zeka küpü takımı hem elemelerde hem de bölge finalinde büyük bir başarıya imza attılar. Zeka küpü takımının kıymetli öğrencilerine ve öğretmenlerimize Türkiye finalinde sonsuz başarılar dilerim" dedi.

726

Tüm Haberler