Haberler

7/24 SAHADAYIZ, YOLLARIMIZ AÇIK

16 Ocak 2021 Cumartesi

Demirci'de etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezinde belediyemiz ekiplerince yolların açık olması ve buzlanma olmaması için çalışmalar hızla sürüyor. 

16 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ile birlikte hazır olan belediyemiz fen işleri ekiplerince karla mücadele başlandı. 

3 greyder, 3 tuzlama aracı ve 20 personel ile sahaya inen ekiplerimiz ilçe merkezi anayol ve ara yollara kadar kar temizleme ve akabinde tuzlama çalışması yaptı. 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, ekiplerimiz ile birlikte karla mücadele çalışmalarına katıldı, ekip şefi Hüseyin Altınyuva'dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 

Başkanımız Selami Selçuk daha sonra Demirci - Simav karayolunda karla mücadele çalışmalarını sürdüren Demirci Karayolları ekiplerine kolaylıklar diledi. 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk son olarakta karla mücadeleyi Cuma gününden bu yana sürdüren fen işleri ekiplerini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

YOLLARIMIZ AÇIK, EKİPLERİMİZ GÖREVDE

Başkanımız Selami Selçuk yaptığı açıklamada "  Cuma sabah saatlerinden bu yana ilçemiz ve bölgemiz genelinde etkili olan kar yağışına karşı ekiplerimiz ile görevdeyiz. İlçe merkezi yollarımız açık. Ekiplerimiz özverili çalışmalarını sürdürüyor. Yolların buz tutmaması için ara ara ana yol ve diğer ara yollarımızda tuzlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Kar bereketi toprağımız su olsun. Bolluk bereketlik olsun "dedi. 

1142

Tüm Haberler