Haberler

BİR MAHALLEDE DAHA ENERJİ HATLARI YENİLENİYOR

31 Aralık 2020 Perşembe

Demirci'ye son yıllarda yapılan enerji yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. 

Haziran ayında hız kazanan enerji yatırımları kapsamında ilçe santrali sil baştan yenilenirken, ilçe merkezinde de Sofular, Sinan, Yenice, Fatih ve Akıncılar mahallelerinde de enerji hatları yer altına alındı. 

İlçe merkezinin yanı sıra, kırsal da enerji yatırımları aralıksız sürüyor. Yaz ayından bu yana GDZ Elektrik ekiplerince Bağırgan, Yeşiloba Uslular ve Alaybey, Mezitler, Durhasan ve Kazancı mahallelerinde enerji nakil hatlarını yenilenirken, eskiyen elektrik iletim direkleri de yenileniyor. Enerji zayıflığının yaşanan bu mahallelere de birer adet trafo merkezi kurularak, elektrik iletimi güçlendirildi. 

HOŞÇALAR MAHALLESİNDE ENERJİ HATLARINI YENİLENİYOR

Aralık ayında GDZ Elektrik ekiplerince Hoşçalar mahallesinde başlatılan enerji nakil hattı yenileme ve trafo merkezi oluşturma çalışmaları devam ediyor. 

Mahallede eskiyen hat kabloları ve eski özelliğini yitirmiş beton direklerde yenileniyor. 

Hoşçalar mahallesine 133 adet yeni çelik elektrik direklerinin montajına devam ediliyor. 

Hoşçalar Mahalle Muhtarı Hasan Çakmak " Devletimiz her alanda, her yerde olduğu gibi mahallemizde de yatırımlar yapıyor. Mahallemizin enerji nakil hatları yenileniyor. Allah devletimize zeval vermesin, Allah razı olsun "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'miz son yıllarda enerji yatırımları noktasında büyük hizmetler kazandı. Hoşçalar mahallemizde de enerji hatları yenileniyor. Ülkemizde istikrar sürdüğü sürece, kalkınma ve yeni yatırımlar hız kesmeden devam edecektir. Demirci'mizin merkezinden kırsalına son 10 yıl içerisinde 35 Milyon (Trilyon) değerinde yatırım gerçekleştirildi" dedi. 

1313

Tüm Haberler