Haberler

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

19 Aralık 2020 Cumartesi

Demirci'yi her alanda yatırım ve hizmetle buluşturan Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçeye söz verdiği Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımının çalışmalarını yerinde inceledi. 

Demirci Belediyesince ihalesi yapılan Güneş Enerji Santrali Hacı Hamza mahallesi kocahisar mevkiinde 19 Bin metrekare alana kurulacak.

Demirci güneş enerji santralinde Bin 500 adet panel yer alırken, ayda 500 kw enerji üretim kapasitesinde olacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, güneş enerji santralinin yapıldığı alana giderek çalışmaları yerinde inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Çevre dostu yenilenebilir enerji kaynaklarının hayata entegresi, enerji verimliliğinin sağlanması ve belediye enerji giderlerinin sıfıra düşürerek gelirini arttırmak için hazırlanan proje çerçevesinde ilçemize güneş enerji santrali kurulması için çalışmalara başlamıştık. Yüklenici firma şu anda alana panel kurulumunun yapılması için zemşn düzenleme çalışmalarına başladı" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk" Demirci'mize söz verdiğimiz her yatırımın gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Seçim çalışmalarımızda sözünü verdiğimiz güneş enerji santralini de ilçemize kazandırıyoruz. Daha güzel bir Demirci için halkımıza her alanda hizmet sunmaya devam edeceğiz " dedi.

1775

Tüm Haberler