Haberler

TAPUDA İŞLEM TAMAM, ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR.

16 Aralık 2020 Çarşamba

Demirci Belediyesince ilçenin merkezine yapılan içerisinde işyerleri, seyir terası, restoran, otopark ve marketin yer aldığı kent merkezi inşaatında yeni ve güzel bir gelişme daha yaşandı.

Şehrine yakışır 4 katlı kent merkezi yapma çalışmaları kapsamında " Pazar Mahallesi 105 ada 1 parselin tapusunun devir işlemi yapıldı.

Yapılan tapu devir işleminin ardından binanın iç ve dış cephesindeki düzenleme çalışmalarına hız verilecek olan Kent Merkezi tamamlandığında İlçeye yıllar boyu hizmet verecek.

KENT MERKEZİ VİRÜSTEN TEMİZLENDİ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Bu noktaya virüslerden kurtularak geldik, Ülkemiz Koronavirüs kurtulduğunda aydınlık günlere beraber ulaşacağız. Demirci'mize hizmet yolunda hiç bir zaman engel tanımadık, tanımayız. Kent Merkezi inşaatımızda geçtiğimiz Haziran ayı Büyükşehir Meclisinde gerekli düzenlemeler yapılmıştı. Diğer yandan Kent Merkezi alanında bulunan 105 ada 1 parselin tapusunun da belediyemize devrini gerçekleştirdik. Her daim söylediğimiz gibi yalanlar kaybeder, doğrular kazanır. Memleketimize yakışan önünde geniş meydanlık alan bulunan, en alt katı yaklaşık 1200 metrekarelik kapalı pazar yeri olarak kullanılacak ve binada otopark alanı, market alanı, çocuklar için geniş bir kapalı oyun alanı, yaşam alanına bakan açık teras ve restoranın yer aldığı Kent Merkezinde hızla  çalışma ve düzenlemelere başlayarak, İlçemizin hizmetine sunacağız. Dünyada Kovid-19 salgını yatırımları duraklatırken, biz Demirci'mizde hız kesmeden yatırım ve hizmetlere devam ediyoruz, geçtiğimiz ay Güneş Enerji Santrali (GES) ihalesi gerçekleştirildi. 3 Milyon değerindeki bu yatırım 15 gün içinde hizmete sunulacaktır. Bu hafta içerisinde Galericiler sitesi ihaleye çıkacak aynı zamanda, TOKİ 2. etap çalışmaların da sona gelindi. Belediyemiz ve hayırseverler işbirliğiyle İlçemize bir E-Sınav merkezi kazandırdık, bundan sonra başta ehliyet almak isteyenler olmak üzere E.Sınav için Manisa ya gitmek mecburiyetinde kalmayacaklardır. Biz yorulmadan memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi zararlılardan arındırdıkça Demircimiz kalkınacak ve gelişecektir.  "dedi

2119

Tüm Haberler