Haberler

GDZ ELEKTRİK, EĞİTİMDE'DE FARKINI ORTAYA KOYDU

19 Kasım 2020 Perşembe

Enerji yatırımları ile bölgede hizmetler sunan GDZ Elektrik, eğitime de destek vermeye devam ediyor.

GDZ Elektrik tarafından İlçemiz Mithatpaşa mahallesinde bulunan Halk Kütüphanesinde yeni düzenlemeler yapılırken, öğrenciler ve gençler içinde yaklaşık Bin adet kitap bağışında bulunuldu.

Demirci en eski kütüphanesi olan Halk Kütüphanesinde GDZ Elektrik tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kütüphanenin çocuk bölümünü sil baştan yeniledi.

Halk Kütüphanesinin çocuk bölümünün masalarını, sandalyelerini, perdelerini ve kitap raflarının yenileyerek, yaklaşık Bin adette kitap desteğinde bulunan GDZ Elektrik yaptığı çalışmayla güzel bir çalışma örneği sergiledi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Halk Kütüphanesine yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve GDZ Manisa Bölge Müdürü Özgür Bülent Çamur'a, proje sorumluları Elvan Topel, Tanyel Türkmen'e ve GDZ Demirci İlçe Yönetici Muharrem Aktürk'e teşekkür etti.

Halk Kütüphanesi Müdürü Hasan Deniz'de, Başkan Selami Selçuk'a GDZ Elektrik tarafından kütüphanenin çocuk okuma salonunda yapılan kapsamlı düzenlemeler ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un, Halk Kütüphanesi ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş'ta yer aldı.

1146

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ