Haberler

DEMİRCİ, İZMİR'E GÖNÜL DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

2 Kasım 2020 Pazartesi

Demirci'de, belediye ve vatandaşlar tarafından İzmir'de deprem bölgesinde vatandaşların ve kurtarma ekiplerinin ısınması için 20 ton odun ve varil soba gönderdi.

Demirci Belediyesi koordinesinde yapılan kampanya kapsamında deprem bölgesindeki vatandaşların gece ısınması için belediye ve hayırseverlerin desteği ile 20 ton odun hazırlanırken, 20 adet de bölgeye varil soba hazırlandı.

Diğer yandan yine çadır kentteki vatandaşların kullanımı için Bin adet battaniye toplandı.

Toplanan odun, varil soba ve battaniyeler Demirci Belediyesine ait kamyon ve araçlara yüklenerek İzmir'e gönderildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü'de belediye personeli ile birlikte kamyon ve araçların hazırlanmasını sağlayarak, İzmir'e yolcu etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İzmir'de devletimiz tüm imkanları ile arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürürken, bizlerde buradan vatandaşlarımıza destek olması için çalışmalar yapıyoruz. Kurulan çadır kentte vatandaşların ve arama çalışmalarının yapıldığı bölgede ekiplerin ısınması için 20 ton odun, 20 varil soba ve Bin adet daha battaniye gönderdik. Bugünler birlik ve beraberlik içinde olacağımız günler. İnşallah ülkemiz ve milletimiz bir daha böyle depremleri ve felaketleri yaşamaz" dedi.

2603

Tüm Haberler